Rreth nesh

Ndërmarrja EURO ART është themeluar në vitin 1987 dhe ka filluar me prodhimin e mobiljeve dhe prodhimeve tjera të zdrukthtarisë. Me kohë, gjithnjë vjen duke e shtruar aktivitetin e vet dhe duke i rritur kapacitetet e veta prodhuese dhe numrin e punëtorëve.

Prodhimet e ndërmarrjes sonë bëhen mjaftë të kërkuara në tregun Ballkanik edhe në atë Evropjan. Për sukseset dhe arritjet e ndërmarrjes sonë kujdeset stafi menagjues dhe ingjinierët e punëtorët e tjerë të kualifikuar për industrinë e drurit.

 

N.T.P. EURO ART, është profilizuar në prodhimin e komodeve, paradhomave, kuzhinave tavolinave, dollapeve e vitrinave. EURO ART, prodhon për nevojat e tregut të brendshëm dhe ate të jashtëm. Cilësia e lartë dhe qmimi i artikujve të prodhuara vazhdimisht ka ndikuar në rritjen e kërkesës për artikujt e ndërmarrjes.

EURO ART vazhdimisht ndjek trendet bashkëkohore të kësaj lëmie të prodhimit duke qenë kështu çdo herë në disponim të konsumatorëve të vetë.

EURO ART ju uron për zgjedhjen e artikujve tanë!

 

Mirë se vini te:
Ingjinjeri i Industris së drurit
Enver Haziri